Werken bij JGZ Almere

Wil jij samen met ons werken aan een goede jeugdgezondheidszorg in Almere? En zo de Almeerse kinderen helpen gezond en veilig op te groeien? Kom dan kennismaken met JGZ Almere. Bekijk onze vacatures. Wie weet kun jij ons team versterken!

Wie zijn wij?

JGZ Almere verzorgt de jeugdgezondheidszorg van 0 – 18 jaar in heel Almere. Wij zijn een samenwerkingsverband tussen GGD Flevoland en Zorggroep Almere. Wij bieden naast het basisaanbod jeugdgezondheidszorg ook preventieve jeugd- en gezinshulp en de toegang naar specialistische hulp vanuit één organisatie aan. Dat werkt fijn, voor ouder en kind én voor jou als professional.

Hoe doen we dat?

Bij ons werk je in één van de vier grote multidisciplinaire teams. Zo’n team bestaat uit jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, assistentes, verpleegkundig specialisten, school- en jongeren maatschappelijk werkers, medewerkers jeugdhulp, opvoedadviseurs en gedragsdeskundigen.

Door onze samenwerking gebruiken we elkaars expertise om tijdig te kunnen inschatten welke hulp en zorg wanneer nodig is. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat er niet teveel verschillende gezichten aan de voordeur verschijnen. Naast de interne samenwerking werk je ook actief samen met andere disciplines en organisaties, zoals huisartsen, verloskundigen en wijkteams en met scholen en voorschoolse voorzieningen.   

Onze teams zijn gemêleerd in ervaring en leeftijd. We houden van een professionele, goede sfeer, waarin ook ruimte is om op zijn tijd samen te lachen. Ben jij die professional en spreekt jou dit aan? Bekijk onze vacatures en solliciteer!  

Kijk hier voor meer informatie over onze organisatie.


Open sollicitaties

Heb je belangstelling voor een functie in de jeugdgezondheidszorg? Mail dan je cv en motivatie of eventuele vragen over deze vacatures naar info@jgzalmere.nl. Wij nemen dan snel contact met je op.


Stage

Heb je vragen over stages bij JGZ Almere? Kijk hier voor meer informatie.


Vacatures

Verpleegkundig Specialist JGZ

24 tot 36 uur per week

Jeugdarts KNMG of basisarts ANIOS JGZ

24 tot 36 uur per week

Jeugdarts of Basisarts voor 4-18 jaar

28 tot 36 uur per week