Stevig Ouderschap
Bij Stevig Ouderschap (Prenataal) is er tijd om gesprekken te hebben over de verwachtingen en uitdagingen van het (aanstaande) ouderschap en over opvoeding. Vooral als je opziet tegen het (aanstaande) ouderschap, of als je je zorgen maakt over je relatie, jouw rol als moeder (en/of vader) of de toekomst van je kind. De speciaal opgeleide jeugdverpleegkundige luistert naar je en denkt met je mee. Ze geeft eventueel advies en kijkt samen met jou naar oplossingen voor mogelijke problemen.
“Stevig Ouderschap heeft mij geholpen om in de spiegel te kijken en een aantal belangrijke beslissingen te nemen waardoor ik een relaxtere moeder kon worden.”
Waar kun je terecht?
Tijdens de zwangerschap is het mogelijk om je aan te melden via jouw verloskundige/gynaecoloog. Na de geboorte kun je jouw wensen bespreken op het consultatiebureau. Zij kunnen je verder helpen en je eventueel in contact brengen met een Stevig Ouderschap-verpleegkundige.
Daarnaast krijgt elke ouder na de geboorte van zijn/haar kind een vragenlijst van de jeugdverpleegkundige. Als je deze vragenlijst invult en weer inlevert bij het consultatiebureau, wordt op basis van de antwoorden bekeken of je in aanmerking komt voor de extra huisbezoeken. Als dit zo is, dan belt de jeugdverpleegkundige je op met een aanbod. Met hem/haar bespreek je of je wilt deelnemen aan Stevig Ouderschap.
Kosten?
Je hoeft voor Stevig Ouderschap niets te betalen.
Meer informatie?
Kijk op www.stevigouderschap.nl
Heb je interesse? Meld je aan!
Heb je interesse in Stevig Ouderschap (prenataal), informeer dan bij je verloskundige of een andere hulpverlener.
Je kunt ook contact opnemen met een stevig ouderschap verpleegkundige door een mail te sturen naar frontoffice0-4@jgzalmere.nl
Ben je een professional en wil je een cliënt aanmelden? Dit kan via de verwijsbrief onderaan deze pagina.
Verwijsbrief aanmelding voor Stevig Ouderschap
Alleen te gebruiken door een verwijzer.